2018-ųjų metų suknelių mados tendencijos

Suknelės– neatsiejama kiekvienos moters garderobo dalis. Ir jeigu kurį laiką mados podiumuose triumfavo sportinio stiliaus drabužiai, tai 2018-aisiais, į mados viršūnes sugrįžta moteriškiausias iš visų drabužių – suknelės. Šiais metais jos: elegantiškos, tačiau santūraus stiliaus ir stebinančios praktiškumo bei seksualumo derme. Jeigu klasikinė maža juoda suknelė Jums pabodo, pats laikas atnaujinti savo spintą išraiškingesniais modeliais, atsižvelgiant į 2018-aisiais metais siaučiančius mados vėjus.

Sportinio stiliaus suknelių deriniai

Jau minėjome, kad moteriškumas triumfuoja podiumuose, išstumdamas iš jų sportinį stilių, tačiau, šios aprangos krypties gerbėjoms neverta nusiminti. Dizaineriai 2018-aisiais yra mums paruošę stulbinančių suknelių ir kitų drabužių derinių. Pasipuošusios jais, tikrai nesijausite suvaržyta ar įsprausta į rėmus. Tai iš sportinio stiliaus atkeliavusi tendencija, kuri ne tik diktuoja mums ne tik tai, ką nešioti, bet ir – kaip nešioti.

Čia svarbu tai, kad 2018-ųjų mados tendencijose svarbus dėmesys skiriamas bendrai įvaizdžio stilistikai, tiksliau: minėtiems suknelių ir kitų drabužių deriniams. Dar 2017-ųjų metų rudenį mielai derinome sukneles ir marškinius. Na, o 2018-ieji atsineša kur kas įvairesnę kompozicijų paletę. Visų pirma, siūloma pagalvoti apie kiek neįprastą suknelės ir kelnių derinį. Žinoma, suknelės turėtų būti sportinio stiliaus. Tada jas galima derinti tiek su kiulotais, tiek ir su plačiomis kelnėmis, bei džinsais.

 

Tokiam deriniui taip pat tinka suknelės-marškiniai bei suknelės-tunikos. Idėja, galbūt ir ne nauja, bet įsikūnijusi į kitokius pavidalus, tad, kodėl gi jų neišbandžius? Na, o susikurti tinkamą derinį nebus sunku. Juk dabar labai populiarios suknelės internetu, kurių įvairovė išties plati. Kam vargti ir stovėti eilėse, jeigu galima patogiai apsipirkti internetinėse parduotuvėse. Daugelis moterų jau atrado jų teikiamą apsipirkimo malonumą.

 

Kokios dar tendencijos būdingos 2018-ųjų suknelių madai?

2018-ųjų metų mada siūlo ne tik naujus suknelių dėvėjimo būdus, bet ir kai kurias naujoves, kurios susijusios su suknelių sukirpimu ir apskritai jų modelių įvairove. Visų pirma, verta atkreipti dėmesį į sukneles, paaukštintu liemeniu. Tai itin aktualu neaukštoms, kiek kompleksuojančioms dėl figūros trūkumų moterims ir merginoms. Juk paaukštinto liemens suknelės figūrai suteikia grakštumo ir vizualiai ilgina kojas. Tai aktualu, renkantis kasdieninio stiliaus sukneles, kurias dizaineriai siūlo derinti su avalyne žemu kulnu.

Kita 2018-ųjų suknelių mados tendencija – išryškinta pečių linija. Bus madingi ir vadinamieji petukai, kurie praplatina pečių liniją. Kiti šios tendencijos variantai – raukiniai, išdėstyti ant rankovių, pečių lygyje, ir kiti neįprasti būdai atkreipti dėmesį į moters pečius. Taip pat bus madingos suknelės atvirais pečiais. Panašu, kad 2018-aisiais dizainerius ši moters kūno vieta itin žavi ir siekiama ją visaip pabrėžti.

Taip pat bus madingos V formos ir laivelio formos iškirptės. Abi jos vizualiai platina pečius ir krūtinę. Todėl toks variantas labiau tinkamas moterims ir merginoms nedidele krūtine ir smulkių pečių. Kita aktuali mados tendencija – tiesaus silueto ir oversize stiliaus suknelės. 

 

Taip pat, svarbu atkreipti dėmesį į podiumuose vėl švysčiojančius a-la dior modelius. Tai suknelės pūstais, daugiasluoksniais sijonais. Tai labai moteriškas siluetas, pabrėžiantis liemenį ir suteikiantis įvaizdžiui švelnumo. Kaip tik tokiais sijonais puikuosis pačios madingiausios vakarinės suknelės.

Na, o užbaigsime tendencijų sąrašą elegantišku kaspinėliu. Ar gali būti moteriškesnis suknelės akcentas? Tai gali būti dirželis, surištas kaspinėliu arba kaspinėlis ant kaklo ar rankovių. Tokia detalė – moteriška ir žaisminga. Kaip ir pačios moteriškojo garderobo princesės – suknelės.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode